Cargando...
Te encuentras aquí:  Home  >  Reportajes  >  Artículo

Ajuntament de Tarragona tria a NothingAD per a la gestió del Pla de mitjans digitals

Por   /  21 octubre, 2019  /  No hay comentarios

L’agència de màrqueting barcelonina NothingAD ha resultat escollida pel consistori de Tarragona per dur a terme les campanyes digitals de l’ajuntament, havent-li estat encomanats els serveis de: assessoria estratègica, planificació, negociació i gestió de la compra de mitjans.

La dotació pressupostària per desenvolupar aquesta tasca serà de 400.000 € per al període 2020-2021. L’elecció d’aquesta agència de màrqueting digital com a concessionària de l’Ajuntament de Tarragona es va dur a terme mitjançant un concurs públic, que va ser superat per la UTE Medialog- NothingAD amb 883,28 punts, sent la qualificació més alta de totes les empreses participants (Wavemaker, Dataplanning i Marketingland).

No és la primera vegada que NothingAD s’encarrega de gestionar la compra de mitjans per a una entitat d’aquest tipus. A la col·laboració amb el consistori tarragoní el precedeixen altres campanyes desenvolupades per a clients de caràcter institucional, com ara l’Àrea Metropolitana de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.  

L’Ajuntament de Tarragona se suma així a la llarga llista de clients de NothingAD, entre els quals destaquen diverses entitats públiques (com la Generalitat de Catalunya, AMB, Diputació de Barcelona, Institut de Formació Contínua IL3 – Universitat de Barcelona) i empreses privades (com a Grup Suez, Aura Energia, Institut Català de Finances, TV3, Avalis, Loteria de Catalunya, The Bath Point, Aquaclean, Albet o Thomson Reuters).

«Treballar per a l’Ajuntament de Tarragona ens permet ampliar la nostra experiència en el sector institucional»

Els encarregats d’aquesta agència es mostra summament motivats amb aquest exigent projecte, començant pel seu director, Ferran Burriel, qui ens assegura que: «Treballar per a l’Ajuntament de Tarragona ens permet ampliar la nostra experiència en el sector institucional i, un cop més, demostrar la nostra vàlua en la gestió i planificació de mitjans, sigui per a clients institucionals o per a empreses privades». Així mateix, ha assenyalat que aquesta tasca, a més de constituir «un gran repte» els permetrà consolidar la seva experiència en la gestió de mitjans.  

NothingAD: sempre a l’avantguarda

L’experimentada agència de màrqueting digital NothingAD va ser creada el 2007. En els seus començaments es va focalitzar en publicitat digital: un camp que, en aquell moment, encara romania inexplorat per a la majoria de les grans empreses.  

Actualment, i a conseqüència dels incessants canvis del mercat i de les noves tecnologies, NothingAD s’ha actualitzat, sent avui una agència bolcada en el Inbound Marketing, que fa de la captació i conversió de leads el seu principal objectiu.  

Aquesta agència de màrqueting és capaç de prestar una variada gamma de serveis, com ara planificació i compra programàtica de mitjans, campanyes en Social ads i PPC, així com posicionament orgànic i estratègies de màrqueting de continguts.  

El fet de ser partner certificat de InfusionSoft, Hubspot (nivell Silver) i Google, entre d’altres, li possibilita a NothingAD la implementació d’estratègies integrals per aconseguir que els seus clients portin a bon port la seva transició cap al món digital, permetent una reeixida captació i la seva conversió de leads.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

You might also like...

Tarot de Cristina Tomás – Vidente Cristina y tarotista clara muy buena y fiable por teléfono

Read More →